Citāts”Es, kas radu gaismu un veidoju arī tumsību, kas dod svētību, bet arī ļaunu; Es esmu tas Kungs, kas visu to dara!” (Jesajas 45:7.) Viss, kas ir radīts, — gaisma un tumsa — un viss, kas jebkad ir noticis, — gan labais, gan ļaunais — ir pakļauts Jehovas ietekmei./c./
Es jau nenoliedzu,ka man nebūtu pilnīgi nekāda problēma Svēto Rakstu izpratnē,bet arī tev tāda ir.Tava problēma,acīmredzot, ir tā,ka tu Bībelē un Dievā meklē tikai slikto,kur būtu jāmeklē tikai labais,kas ar laiku dod izpratni,kāpēc ir noticis kas slikts un kāpēc vēl notiks.
Attiecībā uz augstākminēto pantu,pēc tavas sapratnes, tam būtu jāskan tā:"Es,kas rada gaismu un veidoju arī tumsību,kas rada svētību,bet arī ļaunu:Es esmu Kungs,kas visu to rada,lai visu to pielietotu kā ieroci pret cilvēkiem,kā un kad vien man ienāk prātā !"
Bet tā NAV rakstīts,jo Dievs nekad nerīkojas spontāni,kā tas notiek ar saniknotu cilvēku,tāpēc ,atļaušos aizrādīt,ka JL avots nav p.akaļa,bet gan tava izpratne par Svētajiem Rakstiem šoreiz gan ir galīgi greiza.
Padomā labi,tu pats teici,ka tumsu nevar radīt.Nevar! Bet to var veidot tā ,kā to izdarīja Dievs,izdarot tā,lai gaisma uz zemes nomainītu tumsu un tumsa gaismu,kur Bībelē šis periodiskā nomaiņa tiek saukta par dienu un nakti,kuras arī tu pazīsti.Un tajā pantā taču ir teikts,ka Dievs tumsu veidoja,nevis radīja.Tālāk,tāpat kā nevar radīt tumsu,jo tā vienkārši ir,tāpat nevar radīt ne labu,ne sliktu,bet visas ar saprātu apveltītās būtnes ,ne tikai Dievs,var rīkoties vai nu labi vai ļauni.Bet atšķirībā no cilvēkiem Dievs vienmēr soda tikai ļaunos.Bet tas jau nenozīmē,ka Viņš pats ir ļauns ļauna radītājs.Tad jau mednieks,kas nošauj satrakojušos vilku iekļuvušu aitu barā arī būtu saucams par ļaunu,bet cilvēkiem pat prātā nenāk tā domāt.Kur nu vēl tā vajadzētu domāt par Dievu.Tā darīt ir grēkot pret Dievu.